gm120Formacija “Growling Machines“ svojim nastankom unela je ogromne promene, a pre svega veliko uzbuđenje na svetskoj sceni elektronske muzike. Ovaj dinamični duo nastao je 2004. godine. Riktam (Shajahan Matkin, GMS koosnivač muzičke kuće, Spun Records Ibiza – Španija), na svojoj turneji u Brazilu, upoznao je Gabriel-a, odmah prepoznao njegov neverovatan talenat, čime i počinje njihov zajenički rad u muzičkoj produkciji.

Tako je iz čiste strasti, spontanost i sinergije, u čarobnoj zemlji Brazil, preko noći rođeno jedno od najvećih imena trance muzike.

Njihov prvi album, “Rounders” (2007), podario nam je izvanredne numere, uz remix varijante umetnika kao sto su Astrix, Pixel i Space Cat. Usledili su i remix-i, za pravi klasik “3 A.M. Eternal” (The K.L.F. u originalu), kao i US. rock benda “Celldweller”.

Riktam poznat i po svom projektu G.M.S. (Growling Mad Scientists; jedna od najpoznatijih trans grupa u svetu, sa 8 revolucionarnih albuma globalno distribuiranih. Kao koosnivač međunarodne transe etikete Spun Records (1999), konstantno vrši uticaj na plesnu scenu današnjice.

GabriJel Serraskueiro, radi i na svom solo projektu Wrecked Machines (uz Velkro, kao i noviji projekat GABE, vise minimal-techno orijentisan). Njegovo prvo izdanje u Italiji izazvalo je reakcije oduševljenja, što je rezultiralo njegovim usponom na međunarodnoj sceni. A danas je jedan od najplaćenijih umetnika koji dolaze sa prostora Brazila.

Growling Machines trenutno su na svojoj turneji, u okviru koje širom sveta privlače i preko 40.000 posetilaca po nastupu, a naredne subote, 04. septembra imaćemo priliku da njihov Live nastup čujemo i u Beogradu, na brodu “Kolos”.


Subota, 04. Septembar 2010. | Brod Kolos | GROWLING MACHINES LIVE!

GROWLING MACHINES Live / Star Box / Ibiza
GMS DJ set / Star Box / Ibiza
WRECKED MACHINES DJ set /Star Box /Ibiza

Aquapipe / Goasapiens / Native Element /Serbia
Freked Frequency/Noga rec. /Serbia
Sivi / Native Element Serbia

------------------------------------------------------------------


Karte u pretprodaji:
BILET SERVIS, Trg Republike 5, Beograd, www.biletservis.rs, 063/337033
DOM OMLADINE (Tiketservis), Dečanska 1, Beograd www.tiketservis.com, 065/8880555


Cena: 900 dinara



{youtube}g8-hW4QUO0s&feature=related{/youtube}

Izlazak Portal vas vodi na "Growling Machines"! Poklanjamo vam 2x1 kartu. Pošaljite e-mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa imenom, prezimenom i brojem telefona. Subject: "Growling Machines"
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..