gunU nedelju, 5. septembra, u novom gradskom klubu pod nazivom Gun Club (Miloša Pocerca 10, ugao sa Sarajevskom ulicom) nastupiće ruski bend Tesla Boy. Radi se o prvom  u seriji  koncerata  i predstavljaće warm up žurku pred zvanično otvaranje Gun Club-a, koji će beogradskoj publici ponuditi raznovrsni koncertni i DJ program i time novu klupsku sezonu našeg grada učiniti zanimljivijom.

Pretprodaja karata po ceni od 800 dinara je u kafeu Šikarica, Skadarska 22, od srede, 25.avgusta.

Cena karte na dan koncerta je 1000 dinara.

Zvanično otvaranje kluba će biti 16. Septembra.


Od koncerata koji će se održati u Gun Clubu najavljujemo: Veliki Prezir (25.septembar), Rebel Star (1.oktobar), Tweak Bird – USA ( 14.oktobar),  Autopark (23.oktobar), itd.

Prijava za članske kartice kluba uz koje će prijatelji kluba imati razne povlastice, vrši se tako što se prijavite imenom i prezimenom na sledeću e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Tesla Boy je verovatno jedan od danas najpopularnijih bendova iz Rusije. Ovaj electro-pop sastav postoji od 2008. godine, a nastao je pod uticajem Synthpop i New Wave zvuka osamdesetih godina prošlog veka. Ali, Tesla Boy nije samo pod uticajem retro scene, članovi ovog sastava su obožavaoci izvođača kao što su Cut Copy, Zoot Woman, Empire Of The Sun i Junior Boys. O ovom bendu pišu svi svetski mediji, uključujući i magazine Q, Billboard,  Rolling Stone, The Music Fix i Popjustice. Nasa publika je već imala priliku da bend vidi na Exit festivalu u Novom Sadu.


Više o bendu saznajte na http://www.myspace.com/teslaboysound

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..