Jedna od odličnih ideja kako da kvalitetno provedete dva sata u subotu pre podne je da naučite nešto o kreativnim medijima. SAE Institut organizuje Dan otvorenihvrata u subotu 25.januara od 12 do 16 časova popodne. Osim dvosatnih radionica na kojima ćete saznati koje se tehnologije koriste danas i kako se postaje profesionalac u ovim oblastima, popodne ćete moći da provedete u audio studiju i pogledate uživo kako izgleda jedno snimanje instrumentala za jedan pop singl.

 

Plan i program Dana otvorenih vrata:


12:00 – 14:00 Besplatne radionice

 

- Audio produkcija / Bojan Nesković, šef odseka za audio produkciju
- Interaktivne animacije / Predrag Milosević, šef odseka za interaktivne animacije
- Digitalna filmska produkcija / Andreja Hamović, šef odseka za digitalnu filmsku produkciju
- Veb dizajn i programiranje / Vladimir Lelićanin, šefo dsekaza web dizajn i programiranje

 

14:00–14:30 Osveženje


14:30 –16:00 Javno snimanje u studiju: Žarko Milutinović, autor,i Draško Popović, Sound Engineer


SAE Institut svetski centar kreativnih medija, koji od 2010. godine radi i u Beogradu, nudi akademske programe: “Audio Production”, “Web Development”, “Digital Film Making” i “Interactive Animation” .
 
Osim akademskih programa, SAE Institut, nudi i veliki broj sertifikovanih kurseva ( link ) kao što su: veb programiranje, veb dizajn, produkcija elektronske muzike, digitalna video produkcija, 3D animacije, video montaža - Premiere Pro CS6, 3D/VFX specijalni efekti i mnogi drugi. Upis na kurseve je u toku, a datume početka kurseva, trajanje kurseva i više o tome možete videti na sajtu SAE Instituta: OVDE

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..