Manekeni najuspešnije srpske modne agencije Fox Fashion Agency, briljirali su na tek završenoj njujorškoj nedelji mode. Najtraženija srpska manekenka u svetu, Mila Mihaljčić uspešno nastavlja vladavinu modnim pistama sa čak 18 revija na kojima je učestovala u Njujorku.

 

Marina Krtinić i Nemanja Maksić imali su ugovoren ekskluzivitet za reviju čuvenog Marka Džejkobsa i time pojavljivanje naših manekena na pistama na samom početku nove modne sezone u svetu učinili još zanimljivijim.

 

Mlada Beograđanka, Mila Mihaljčić, koju svetska modna javnost prepoznaje po nadimku Mijo, lepoti, šarmu i  srpskom poreklu, nakon naslovne strane Voga i kampanje za Zaru velikim uspehom je započela novu modnu sezonu u Njujorku. Mila je ponela kreacije nekih od najprestižnijh dizajnera današnjice, koji svoje kolekcije predstavljaju u najuzbudljivijem gradu sveta: BCBG by Max Azria, Diesel, Herve Leger, Marc Jacobs, Narciso Rodriguez i mnoge druge. Nakon sjajno obavljenog posla na modnim pistama, Mila je bila gost na humanitarnoj večeri fondacije Novaka Đokovića i zajedno sa svojim prijateljima iz svetskog džet-seta uživala u ovom nesvakidašnjem događaju. Milu svetski modni kritičari svrstavaju u sam vrh modnog biznisa a u svetu je zastupa agencija IMG Models, čije su članice mnoge čuvene svetske manekenke: Mila Jovović, Leticija Kasta, Kejt Mos, Stefani Sejmur, Žizel i mnoge druge. Milu ubrzo očekuju nedelje mode u Londonu, Parizu i Milanu na kojima će učestovati u velikom broju revija.

 

O agenciji ‘Fox Fashion Agency’


Modna agencija Fox osnovana je 1999. u Beogradu sa misijom da sa prostora Srbije i regiona plasira manekene u vodeće svetske modne centre: Milano, Pariz, London, Njujork i na modna trzišta Daleke Azije. Do sada je iz agencije potekao čitav niz manekena koji su angažovani za kampanje i revije najprestižnjih globalnih modnih i kozmetičkih kuća kao sto su: Armani, Chanel, D&G, Dior, Gianfranco Ferre, Channel, L’Oreal, Deborah i mnogi drugi. Vodeći svetski časopisi kao što su Vogue, Elle, Marie Claire i l’Officiel objavili su bezbroj editorijala sa manekenima agencije Fox. Ovim je modna agencija Fox sa opravadanjem zaslužila epitet najuspešnije srpske modne agencije. Agencija je u stalnoj potrazi za novim licima. Više informacija na www.foxmodel.com ili na oficijalnoj stranici www.facebook.com/FoxFashionAgency

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..