Belgrade Alternative Fashion Event (BAFE) Vas poziva da zajedno proslavimo naš prvi rođendan, velikom žurkom na novootvorenom splavu "Hot Mess". Ovo je događaj za sve one koji modu shvataju na neki drugačiji način i ne podležu stereotipima i kalupima, pa je potrebno da ponesete sa sobom samo dobru volju, a ostalo je naša briga.

 

Belgrade Aleternativne Fashion Event, u saradnji sa modnim dizajnerom Dejanom Kovačevićem 30. avgusta 2013. u 22h organizuje promo žurku, na kojoj će proslaviti godišinjicu postojanja i tom prilikom predstaviti diplomsku kolekciju Dejana Kovačevića FOLKART. Nakit za ovu kolekciju specijalno je dizajnirao Georgione Essi, apsolvent Visoke tekstilne škole.
Pozivamo Vas da se svi zajedno provedemo u prijatnom i unikatnom ambijentu "Hot Mess-a" gde će se i ovaj put kao i ranije sa nama družiti veliki broj poznatih ličnosti koje su istinski zaljubljenici u modu.


Svoj dolazak između ostalih potrvrdili su: Nenad Radujević, Zoran Cumura, Srđan Sveljo, pevačica Zejna Mujkic, novinar Milan Popović, Stefan Koković, dizajneri Milica Opačić, Tijana Žunić i mnogi drugi…


Vidimo se na Hot Mess-u, 30.08 od 22h.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..