Fotomaraton je tokom maja spremio sjajna iznenađenja koja će svim ljubiteljima fotografije izmamiti osmehe na lica. Specijalna vest je da sutra, zajedno sa Sterijinim pozorjem, Fotomaraton nagrađuje najbrže učesnike koji se prijave za aktivnosti Fotomaratona. Naime, prvo dvoje prijavljenih u SREDU 15. MAJA OSVAJAJU KOMPLET ULAZNICA ZA STERIJINO POZORJE!

 

Potrebno je da sutra budete uz sajt www.fotomaraton.rs i da popunite prijavu za Fotomaraton takmičenje (koje se održava 2. juna) i bar jednu od 3 radionice. Istog dana uplatite kotizaciju, a sutradan će na sajtu biti objavljena imena pobednika!

Sterijino pozorije ima tradiciju dugu skoro 60 godina i predstavlja najvažniji godišnji događaj u pozorišnoj umetnosti na ovim prostorima. Festival nas ove godine očekuje od 25. maja do 3. juna u Novom Sadu.

 

Uz ulaznice koje Fotomaraton poklanja fotografi će imati pristup svim predstavama koje se održavaju na više lokacija u gradu, kao i svim pratećim programima: tribinama, izložbama i okruglim stolovima.

 

Međutim, to nije sve! Ove ulaznice su namenjene isključivo fotografima, odnosno one omogućavaju fotografisanje svih programa, naravno, u skladu sa pravilima pozorišnog festivala. Zajedno sa Sterijinim pozorjem Fotomaraton vam nudi priliku, ne samo da prisustvujte sjajnom programu koji festival donosi, već i da se upoznate sa scenskom fotografijom i da radite zajedno sa profesionalcima koji su zvanični fotografi festivala.

 

Narednih dana vas očekuju nova iznenađenja na sajtu, tako da budite redovno uz www.fotomaraton.rs!

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..