Foto festival - 5. Fotomaraton Novi Sad, od 30. maja – 2. juna 2013. Da li ste vešti u komunikaciji sa ljudima? Da li vas interesuje organizacija javnih događaja? Da li ste aktivni na društvenim mrežama? Da li ste spremni za nove izazove? Ako su vaši odgovori na ova pitanja “Da” onda ste vi prava osoba za nas!


Pozivamo komunikativne i odgovorne mlade ljude da učestvuju u promociji i organizaciji foto festivala 5. Fotomaraton koji se održava od 30. maja do 2. juna 2013. u Novom Sadu. Nudimo vam priliku da budete deo kreativnog i zanimljivog događaja, da naučite više o fotografiji, da se družite i ostvarite nova poznanstva.


Volonteri će biti zaduženi za promociju Fotomaratona i organizaciju aktivnosti tokom festivala: radionice, predavanja i takmičenje. Tokom festivalskog angažmana volonteri će sarađivati sa organizacionim timom i imati priliku da iz prve ruke usvoje korisna znanja o tome kako funkcioniše organizacija foto festivala.


Rok za prijave je 16. maj 2013., prijave šaljite na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. U mejlu obavezno navedite:


- Ime i prezime
- Mesto stanovanja
- Godište
- Kontakt telefon
- Zašto želite da volontirate na Fotomaratonu

Оčekujemo Vas!

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..