Nedelja, 10. februar 2013. od 17:00 do 22:00 - DOB // Glavni hol. OD FEBRUARA, TRANGE& FRANGE - ULTIMATIVNI GRADSKI VASAR SVAKE DRUGE NEDELJE U MESECU! SLEDECI SUSRET 10. MARTA. TRANGE&FRANGE poziva mlade umetnike...

 ...proizvođace rukotvorina, dizajnere nakita, odevnih i dekorativnih predmeta, second hand & vintage radnje i kolekcionare, radionice reciklaze, prodavce starih knjiga, odece, obuce, stripova, igracaka, ucesnike nekadasnjeg marketa gramofonskih ploca, akvariste i one koji se trampe ribicama, kao i one koji ucestvuju u tradicionalnoj menjazi slicica kod Terazijske cesme. Otvoreni smo za sve one koji zele nesto da razmene. Mozete razmenjivati i prodavati sve sto je unikatno, retko i vase.

 

TRANGE&FRANGE u vreme preteranog konzumerizma, robovanja robnim markama i velike ekonomske krize predstavlja mogucnost kupovine bez para, nacin da se do određenih retkih stvari dođe bez upotrebe novca ili jeftino, nudi prodavnicu za sve & svasta!

 

TRANGE & FRANGE i ovog puta sa KISOBRANOM http://www.kisobran.org. Muzicki domacin razmene ce biti organizacija Kisobran koja ce svojim izborom pesama upotpuniti doga?aj. Kisobran je kolektiv koji se bavi promocijom alternativne kulture. Omogucice vam da, osim stvari koje ste poneli, razmenite i po koju ideju, plesni pokret, osmeh, namig i slicne licne vrednosti.

 

TRANGE & FRANGE - zakup prostora za izlagace i prodavce po ceni od 700 dinara, ulaz za publiku SLOBODAN.

 

Za izlagace obavezna je prijava i rezervacija stolova, standova i prostora telefonom (011/32 20 127) i mailom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Uz prijavu obavezno je poslati fotografije radova i kolekcionarskih primeraka koji ce biti izlozeni, njihov opis i okvir cena, kako bi bili objavljeni na sajtu Doma omladine Beograda i na http://www.facebook.com/domomladinebeograd FB profilu.

 

RUKOTVORINE & NAKIT; DIZAJN & ART; ODEVNI & DEKORATIVNI PREDMETI; SECOND HAND & VINTAGE; RECIKLIRANO & KOLEKCIONARSKO; STARE KNJIGE & ODECA & OBUCA & STRIPOVI & IGRACKE & GRAMOFONSKE PLOCE; MENJAZA SLICICA & RIBICA. OTVORENO ZA TRAMPU I PRODAJU SVEGA UNIKATNOG, RETKOG I VASEG!

 

PRIJAVE DO 8. FEBRUARA!

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..