Mimart-Telo-u-akcijiSvuda negde i u parku Doma kulture Studentski grad "Teatar MIMART: TELO U AKCIJI" Performans/Prezentacija radionica/ polaznici i umetnici, Performans TRANSPERSONA.

Materijalizacija svih kreativnih težnji autora da putem pokreta i muzike transcendira sopstveno telo i um. Krećući se kroz moderni Vavilon, performer napreduje kroz faze razvoja, prelazeći put od jednostavne Persone, preko Kentaura, do same Transpersone, cilja tog umetničkog putovanja. Maska i Senka, kao deo njegove ličnosti, postaju mu rekviziti, kao i scenografija, koja se tokom performansa modifikuje.

Prožimanje svih tradicija i mitova je ambijentalno amplificirano video radom, kao i muzikom. Izvode: Predrag Radovančević, Lidija Antonović. Autor projekta: Predrag Radovančević

Manifesto - Šta je umetnost?

Kolektivna akcija: svi prisutni, izvođači i publika, zajedno ispisuju na velikom platnu odgovor na večno pitanje i time nastaje Manifesto.

Autor: Kristina Drašković Bočkov (master Public Art and New Artistic Strategies BAUHAUS University, Vajmar). Na zidu zgrade se projektuju video art radovi Lidije Antonović, Kristine Drašković Bočkov.

Autori projekta: Nela Antonović, Predrag Radovančević, Kristina Drašković  Bočkov, Lidija Antonović

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..