Editorijal sniman na slanom jezeru Tuz u Turskoj izgleda spektakularno! Dizajnerka, Nina Rajak je za sam kraj godine pripremila bridal kolekciju (kolekciju venčanica i belih haljina), pod naziovm „Metamorfoza“ za koju je editorijal snimila u Turskoj, na slanom jezeru Tuz, koje je poznato po svojoj vibrantnoj roze boji, što ga čini spektakularnim. Fotografski par HIISHII (Katarina Batuta Višekruna i Uroš Višekruna) zaslužan je za fotografije kolekcije koje oduzimaju dah. Metamorfoza znači promena oblika ili prirode stvari ili osobe u potpuno drugačiju Više od deset godina karijere, Nina Rajak obeležava i više od deset godina rasta, metamorfoze i jačanja feminizma.

Lice kampanje je Lea Davogić, stajling je radila Irena Jovanović, a deo nakita je posebno za ovu priliku radio Nina Rajak Atelier, kao i Goldy Jewelery

Podsećamo Nina Rajak je prošlog meseca dobila nagradu magazina ELLE za dizajnerku godine, a nedavno je promoisala i kolekciju Ready To Wear, koja je prošla izuzetno zapaženo širom zemlje.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..