altPromocija nove kolekcije LU Fashion etikete mlade dizajnerke Maše Dojčinović “Vanilla Sky” biće promovisana 19.2.2011. u Klubu “Ulični šetač” (ex Klub Fili), u Resavskoj 32, u 21 h. Nakon modne revije, biće i party sa manekenkama, gde ćete moći lično da pipnete, probate i kupite Mašine nove komade: haljine, kombinezone, suknje, šorceve, jaknice, kapice …

Maša Dojčinović je mlada dizajnerka mode iz Beograda koja u svom modnom ateljeu stvara unikatne odevne predmete i nakit koje od prosle godine nose etiketu “LU fashion”. Mašina specifičnost je to što sama kreira, modelira i šije sve svoje kreacije. Njen stil odlikuje garderoba neobičnih krojeva, upečatljivih dezena i kolorita, sa naglašenom crtom zenstvenosti. Mašina inspiracija je “retro” modni dizajn u koji ona unosi konstruktivnost, maštu i inovativnu upotrebu materijala i forme. Mašini modeli su napravljeni od prirodnih materijala, i u zavisnosti od sezone, nju krase pliš, angora, svila …



Maša je ostvarila 5 uspešhnih modnih revija, 6 izložbi i gostovanja u nekoliko najgledanijih emisija iz culture na TV-u.

Modelima iz “Lu fashion” modne etikete teško je odoleti, a o tome govori i činjenica da je Maša sa nedavno održane svoje modne revije i after party-a “Čajanka kod lude LU“ u „Underworldu“, prodala sve modele iz svoje kolekcije!

Najnovije modele iz kolekcije “Vanilla Sky” krasiće svi dosadašnji “modni začini” perspektivne etikete “Lu fashion” obogaćeni novim kreativnim detaljima, kontrastnim materijalima u blago strogoj formi u kojima prevladava plava boja kao dizajnerkina metafora slobode! Maša čvrstu formu modela i ukrojenost olakšava izborom materijala kao što su svila i vuna, u kontrastnom koloritu nijansi bež boje, koje modelima daju karakter „spontane“ koketnosti.

“LU Fashion” nose mnoge mlade, samosvesne, urbane i ženstvene devojke Beograda, a Mašu Dojčinović čeka velika kreatorska karijera!

Promocija najnovije Mašine kolekcije “Vanilla sky” biće u Klubu “Ulični šetač” ex “Fili”, Resavska 32, Beograd, 19. februara u 21h, pa dođite da uživamo zajedno u najnovijim kreacijama koje će poneti Mašine mlade manekenke.

Gabriela Vasić, umetnička direktorka Galerije ALT
<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..