Modni kritičar i jedno od najupečatljivijih TV lica hrvatske scene Boris Banović, predstavio je svoju najnoviju kolekciju za proleće/leto 2014. na Beogradskoj nedelji mode. Publika u Srbiji je imala priliku da se po prvi put upozna sa glamuroznim i sofisticiranim stilom hrvatskog dizajnera a reviji su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života regiona.

 

Kolekciju sačinjavaju muške i ženske odevne kombinacije od najfinijih i najkvalitetnijih materijala, namenjeni istinskim trendseterima koji će se podjednako istaći na ekskluzivnoj jahti i šetalištu mondenskog letovališta. Glamurzonu i šik kolekciju „2B Borisa Banović“ za proleće/leto 2014. poneće svi oni koji žele da budu primećeni po svom nepogrešivom i istančanom ukusu.  
Brend pod nazivom „2B Boris Banović“ neguje klasičan i retro stil, modernog dizajna. Garderoba sačinjena od najkvalitetnijih materijala i najfinije izrade je namenjena izrazitim individualcima, koji znaju šta žele i koji su spremni da to svojim stilom i pokažu. Svojim dizajnom, kolekcija se obraća poslovnim i samosvesnim ženama i muškarcima,  koji se ne moraju dokazivati, već imaju svoje mesto u društvu. Autor je inspiraciju za svoj modni izraz pronašao najpre u londonskoj modnoj sceni, zatim u užurbanom životu američkih gradova, ali i u ležernosti tropskih destinacija.


Boris Banović je završio modni dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, na kojem trenutno priprema svoju magistarsku tezu. Dugi niz godina je radio kao konsultant za prestižne mode kuće a nakon toga je započeo televizijsku karijeru u okviru koje je postao prepoznat kao regionalno TV lice. Ujedno je pisao kao kolumnist za vodeće štampane i internet medije u Hrvatskoj. 

 

Više informacija na www.borisbanovic.com

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..