Najnovije kolekcije italijanskih brendova sa popustom do 40%, decije predstave, radionice i italijanska muzika – samo su deo programa tradicionalne manifestacije “Dani Italije”, koja je 29. i 30. marta 2014. godine odrzana u soping-molu Delta City.

 

Tokom trajanja manifestacije, radnje i brendovi sa italijanskom garderobom bili su obelezeni nalepnicama „Made in Italy“ i u njima su posetioci mogli da ostvare znacajne popuste. Medju brendovima koji su ponudili dodatne pogodnosti posetiocima bili su i Fashion&Friends, Yamamay, Bata, Benetton, Geox, Diopta i mnogi drugi.

 

Nastupom sicilijanske pevacice Kristine Santochiricho, u subotu, 29. marta, otvorena je, po treci put, manifestacija „Dani Italije“, u Delta City-ju. Posetioci su imali jedinstvenu priliku da uzivaju u uzivo izvodjenju najpoznatihih pesama uz juzne Italije i tako na pravi nacin dozive duh i atmosferu ove zemlje. Pored koncerta Kristine Santochiricho, posetioci su imali priliku da u nedelju, 30. Marta, uzivaju i u nastupu renesansnog orkestra Orpharion.

 

Najmladji posetioci su imali priliku oba dana da uzivaju u radionicama Remake&Sveznaliste, kao i u predstavi „Mladi Romeo i Julija“, u okviru koje su ih glumci podsetili na najpoznatije delo Vilijama Sekspira i cuvenu ljubavnu pricu Romea i Julije, potomaka dve zaracene veronske porodice, Monteki i Kapuleti.

 

Zavrsnicu oba dana obelezili su DJ setovi i popularna italo-disko muzika uz koju  sz posetioci mogli i da zaigraju tokom sopinga.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..