Tokom dve decenije svog postojanja DAH Teatar je kreirao svoj specifični rukopis i način rada, koji se zasniva na prenošenju znanja, konstantnom profesionalnom razvoju i „učenju da se uči“. Predstava „Snovi i prepreke“ bavi se temom „postajanja“ umetnicom/umetnikom i  prati razvoj jednog sna i njegovu realizaciju na sceni.

 

Kroz lične priče umetnika prelamaju se istorijski događaji naše zemlje, koji utiču i menjaju tok razvoja  mladih umetnika i u tom spoju lične “male“ i zvanične “velike“ istorije oni „postaju“.

 

Režija i dramaturgija: Dijana Milošević
Igraju: Jugoslav Hadžić i Ivana Milenović Popović
Scenografija: Neša Paripović
Kostim: DAH Teatar
Muzika:Jugoslav Hadžić
Asistent reditelja:Mladen Lukašević

Tekst: Jugoslav Hadžić i  Ivana Milenović Popović

 

Tekstovi iz predstava DAH Teatra : "KOD Nastasijevića” - Stanislav Vinaver, Momčilo Nastasijević; ”Prelazeći liniju” - Iren Majer “Ženska strana rata”;”Priča o čaju” - A.P. Čehov “Tri sestre“; „Ne/vidljivi grad“ - Zuzana Halupova,; „Nežno nežno nežnije“ – korišćeni su delovi tekstova iz pesama muzičkih  grupa Ekatarina Velika i Šarlo akrobata.

 

Korišćena muzika iz predstava DAH Teatra: „Ne/vidljivi grad“, „Traženje grada“, „KOD Nastasijevića“ i „Nežno, nežno, nežnije“

 

Realizaciju predstave  podržala: Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije (NKSS)

 

Cena karte je 500 rsd, za studente 250 rsd // U cenu karte je uračunato druženje uz neformalni razgovor sa umetnicima DAH Teatra i autorima predstava u prijatnoj atmosferi uz čašu pića.

Cena karte je 500 rsd, za studente 250 rsd
U cenu karte je uračunato druženje uz neformalni razgovor sa umetnicima DAH Teatra i autorima predstava u prijatnoj atmosferi uz čašu pića.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..