Igorov-Magicni-SouNa nedavno održanom Internacionalnom takmičenju mađioničara u Mariboru (Slovenija), prvo mesto osvojio je naš mađioničar Igor Trifunov! Svoj mađioničarski spektakl "Igorov magični šou" veoma uspešno igra na sceni Doma omladine Beograda od prošle sezone, a sledeće izvođenje publika će biti u prilici da pogleda ove nedelje 6. novembra tačno u podne!

"Igorov magični šou“ je mađioničarski pozorišni spektakl za decu najrazličitijih uzrasta - od preškolaca do tinejdžera, ali i za njihove roditelje. Igor Trifunov, naš najbolji iluzionista, sa saradnicima u ovom programu izvodi najaktuelnije iluzionističke tačke, povezane dramskom radnjom punom duha i neizvesnosti.

Šou je izuzetno zabavan jer se u njemu direktno komunicira sa publikom i odlično uvežban, tako da i deca i odrasli ostaju bez daha.  Predstava je  nastala kao rezultat velike popularnosti TV emisije "Igorova ulična magija“ koja se svojevremeno, tokom godinu dana jednom nedeljno prikazivala na televiziji Pink, a sada se vikendom reprizira na TV Studio B.

Igor Trifunov je naš najbolji mađioničar, dobitnik više međunarodnih i domaćih priznanja, među kojima su dva Gran prija  na balkanskim kongresima mađioničara.

"Igorov magični šou“ je premijerno igran prošle jeseni u Dečjem kulturnom centru Beograd. Od prošle sezone, domaćin je Dom omladine Beograda, koji je posle opsežne rekonstrukcije prostora ponovo u svoje aktivnosti vratio pozorišni program.

Producent predstave je Media Global Agency.


IGOROV MAGIČNI ŠOU - Tajna čarobnjakovog šešira
Nedelja, 06. novembar 2011. u 12:00
DOB//Velika sala
Cene ulaznice:  500 dinara.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..