PREDSTAVA SE IGRA U PETAK 13. FEBRUARA NA NOVOJ SCENI U 20.00 ČASOVA I BIĆE SIMULTANO PREVOĐENA NA ZNAKOVNI JEZIK - U saradnji sa Asocijacijom tumača srpskog znakovnog jezika, Zvezdara teatar nudi mogućnost našim sugrađanima koji komuniciraju na srpskom znakovnom jeziku da uživaju u predstavi Leptiri su slobodni. Predstava će biti simultano prevođena na znakovni jezik.

 

Verujući u misiju pozorišta da oplemenjuje lepotom i autentičnom emocijom, želimo da pozorište, i na ovaj način, približimo svim našim sugrađanima.

 

Romantična i duhovita priča o ljubavi dvoje mladih koja, kao što se da očekivati, kreće potpuno neobavezno. Od trenutka kada se između njih ispreči njegova nadasve egocentrična majka, u želji da tu ljubav u startu uguši, mladi objavljuju rat. U mladalačkom prkosu, preskačući prepreke koje su pred njih stavljene, tu ljubav uznose ka nečemu što ima dobre osnove da se razvije u onakvu ljubav, o kakvoj, odvajkada, sanjaju pesnici.

 

Predstavu je režirao Nenad Gvozdenović a igraju Tanja Bošković, Nina Janković, Miodrag Radonić i Stojan Đorđević.
Imate li prijatelja, komšiju, rođaka ili poznanika kome ova informacija može da bude od koristi? Prosledite je! Malo našeg zajedničkog truda nekome će omogućiti dirljivo veče i susret sa scenskom magijom.


Tekst - Leonard Gеrš
Reditelj - Nenad Gvozdenović
Scenograf - Zoran Čalija Čarli
Muzika - Novak Ašković, Milan Vranešević

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..