U petak, 05.11 u teatru Le Studio je predstava "Raspareni par" kojom teatar započinje decembarski repertoar. Predstava "Raspareni par" je srpska verzija komedije The Odd Couple po tekstu Nil Sajmona. U ovoj predstavi publika će biti upoznata sa prijateljima Srećkom i Rašom, njihovim običnim životima, ali neminovnom različitošću i nemogućnošću da promene jedan drugog.

 

Ova predstava nateraće vas da se smejete običnim životnim situacijama koje su u svojoj osnovi smešne, iako ih stvarni život ne vidi tako.


Predstava "Rasprareni par" će ovog meseca gostovati i u KC Čukarica (17.12.) , a očekuje nas i premijera predstave "Pod mlečnom šumom" (21.12.). Pored nove predstave i predstave "Raspareni par" na repertoaru će biti i proverena komedija "Nemam da platim i neću da platim" ( 26.12.) .


Pozorište Le Studio je nastalo pre tri godine kao rezultat saradnje između francuskog režisera Jean-Baptiste Demarigny-ja i scenografkinje Sanje Maljković. Le Studio karakteriše mali broj mesta (50) što doprinosi stvaranju prijateljske intimne atmosfere koja se nakon predstave nastavlja uz razgovor sa umetničkim timom i dobrom muzikom. Ovo pozorište se pamti zbog čistog i umetnički snažnog pozorišnog iskustva koje glumci koji su toliko blizu publici ne izvode – već dele sa publikom.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..