Pozorišna predstava 10:1 na sceni Akademije 28 je 24.09. od 20h -  Skoro svaki muškarac ima paničan strah od braka i bračnih obaveza. Ova predstava će mu taj strah pojačati ! Komedija 10:1 daće vam deset razloga da ne uđete u bračnu zajednicu i jedan da to učinite! U pitanju je autorski projekat glumice Tatjane Kecman; komična monodrama u kojoj se na duhovit način savetuje muškarcima zašto da se ne ožene i kakve pripadnice lepšeg pola treba da izbegavaju.

 

Kecmanova je, odličnom glumom, imitacijom i pantomimom, dočarala deset različitih ženskih likova; od „nezaštićene” bogate žene sa „samo” jednom kućnom pomoćnicom, preko Sose, Vojvođanke, Bosanke koja ne izlazi iz teretane, žene s juga Srbije, glasne žene koja po ceo dan naređuje po kući i dr. Ova predstava se na komičan i ironičan način bavi stereotipovima o braku, ženama i muškarcima, a odličan humor i sjajna interakcija sa publikom jesu osnovni kvaliteti ove monodrame.

 

Tekst, režija i gluma: Tatjana Kecman
Majstor svetla i tona: Petar Kalinić
 
Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 600 din, na blagajni Akademije 28, svakog radnog dana 11-20.30h i vikendom 18-20.30h.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..