13.12.2013. SKCNS Fabrika PETER AND THE TEST TUBE BABIES + local support. Prosto neverovatno zvuči podatak da PTTB nisu bili u Novom Sadu punih pet godina! Obzirom da smo se uželeli jedni drugih a da su u 2012. Peter i ekipa objavili dva albuma gotovo u isto vreme ("For A Few Bullets More" i album sa obradama "Piss Ups"), najlogičnije je bilo da se dogovori koncert u Fabrici.

 

Bend uz čije hitove su odrastale generacije lokalnih panksa i koji je bio uzor mnogim novosadskim bendovima, osim repertoara sa novog albuma izvešće i redovan set himni  poput: "Jinx", "Spirit Of Keith Moon", "Banned From The Pubs", "Never Made It", "Keep Britain Untidy", "Moped Lads"...


U jednom momentu koncert koji je najavljen još proletos bio je pod znakom pitanja, potom je vrlo lako mogao da se dogodi neželjeni scenario odnosno da u isto vreme jedni naspram drugih sviraju Piteri i Madball... Ovako, uspeli smo da PTTB pomerimo za petak trinaesti tako da vas očekujemo u Fabrici, bez izgovora!


Karte, po pretprodajnoj ceni 600, za koncert Peter And The Test Tube Babies u SKCNS Fabrici moćićete kupiti OD četrtak 7.11. od 12h časova u Cd Šopu Mungos i prodajnim mestima GIGSTIX-a.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..