Koncert u Domu omladine Beograda 7. decembra i u novosadskom klubu The Quarter 13. decembra. ,,Retki su oni koji zaista stoje iza onoga što repuju, ma šta da repuju. Pojava Marčela na hip-hop sceni donela je jedno apsolutno novo ime. Njegov album ,,De facto”, ukazao je da Marko Šelić, aka Marčelo, ima šta da kaže i ume da to učini… Srpska kultura dobila jednog potencijalno velikog pesnika!”. (Branislav Nikolić, plastelin.com)


Ovo je samo jedan od komentara na album ,,De facto” koji je pre tačno deset godina označio početak muzičke karijere jednog dvadesetogodišnjaka iz Paraćina. Tada smo ga znali samo kao mladog repera - Marčela. Danas, deceniju kasnije, Marko Šelić nam je poznat i kao pisac i kao muzičar - kritičar savremenog društva.


Desetogodišnjicu izlaska albuma prvenca, Marčelo će obeležiti koncertima u Domu omladine Beograda 7. decembra i u novosadskom klubu The Quarter 13. decembra 2013. godine. Zajedno sa pančevačkim Iskazom i brojnim gostima koji su učestvovali u radu na albumu ,,De facto", Marčelo će se osvrnuti na pesme sa svog debija, a po prvi put će pred svojom vernom publikom uživo izvesti i neke od pesama sa albuma ,,Napet šou” čiji je izlazak planiran na proleće sledeće godine.
Prvi singl sa albuma ,,Napet šou”, numeru ,,Pegla”, Marčelo je predstavio u ponedeljak, a do danas ju je na njegovom zvaničnom YouTube kanalu preslušalo više od 90.000 fanova!


Zagrevanje za proslavu jubileja počinje u subotu 9. novembra u Požarevcu (Klub ,,KB”), a nastavlja se 23. novembra u Subotici (Klub ,,Mladost”).


Ulaznice za koncert u velikoj sali Doma omladine Beograda mogu da se kupe na svim Eventim prodajnim mestima po ceni od 800 dinara.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..