Predvodnici  acid jazz scene, grupa  Incognito, nastupiće u Domu sindikata 19. oktobra, u subotu, od 20.30 časova, u organizaciji “My Way” koncertne agencije. Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma sindikata i svim Eventim prodajnim mestima, po cenama 1900 i 2300 dinara, a na dan koncerta biće dostupne samo na blagajni Doma sindikata.


Na koncertu u Beogradu ovaj britanski sastav promovisaće najnoviji album “Surreal”, na kome većinu pesama izvodi trenutni sastav koji nastupa na turnejama.  Beogradsku publiku očekuje odličan provod, a na bini će se pojaviti 11 članova benda zajedno sa pevačicama Kejti Hektor i Vanesom Hejns.
Set listu čini preko 15 pesama među kojima su i legendarni hitovi: “Don't You Worry 'bout a Thing", "Always There", “Still a Friend Of Mine”, “Positivity” i mnogi drugi.

 

Incognito su pravi miljenici beogradske publike, jer se na njihovim koncertima uvek uživa u energičnom nastupu i spoju starog i novog zvuka.  Tokom 32 godine svog postojanja objavili su 15 studijskih albuma, 2 albuma sa nastupima uživo, 5 kompilacija, isto toliko remiksa i 46 singlova. Uspon  benda Incognito počinje 1991. godine kada su za izdavačku kuću “Talkin’Loud” objavili hit singl “Always there”, a zatim i album “Inside life”, a internacionalnu slavu donosi im naredni album “Tribes, Vibes & Scribes“ sa obradom pesme Stivija Vondera "Don't You Worry 'Bout a Thing". Na taj način Incognito postaje glavno ime i sinonim acid jazz pravca u muzici.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..