U petak 13. septembra u Gun Club-u, nastupa RAIN DOGS bend koji ne treba posebno predstavljati. U subotu, 14. septembra nastupa grupa POSTOLAR TRIPPER s.

 

PETAK, 13. SEPTEMBAR

RAIN DOGS - Tom Waits tribute. Kada zažmuriš i slušaš Nenada Vasića kako izvodi pesme ovog kultnog autora, pomisliš da je upravo Tom Waits ispred tebe. Ko je prisustvovao nastupima ovog sjajnog benda, zna o čemu govorimo. Ko nije...eto prilike da doživi sasvim novo muzičko iskustvo. Rain Dogs će u Gun Clubu nastupiti u petak 13. septembra. Okupljamo se u 22h. Ulaz: 200 dinara


SUBOTA, 14. SEPTEMBAR
Grupa POSTOLAR TRIPPER svoje korene vuče još iz daleke 2003. godine kada su napravili medijski ,,bum" u Hrvatskoj singlom. „Ošljačka saga“.. Nakon drugog singla „Tužna priča o selu“ ( poznatija više kao „Koga, čega, janjetine“ ) tadašnji hip-hop dvojac izdaje i album „Sve što imam sam ukra“. Sve veća popularnost i koncertne aktivnosti naveli su ovaj dvojac da okupi bend sa kojim su snimili album obrada novotalasnih hitova - „Popravni“. Od tada, sada već sedmočlani bend samouvereno gradi sve veću bazu fanova. Postolari postaju prepoznati kao koncertna atrakcija čiji su koncerti ispunjeni izrazitom energijom i dobrim vibracijama. Kao posebno zapažene koncerte ističu rasprodati zagrebački Kset i Stereo dvoranu u Rijeci. Albumom „Čujem ja netko šuti“ Postolar Tripper opravadavaju status jednog od najboljih hrvatskih bendova. Tome u prilog govore i brojni koncerti, njihova posećenost i zapaženi singlovi ( „Burza Rada“, „Largo“, „Gajeta“ ).
Ove godine Postolari obeležavaju deset godina rada, a u okviru slavljeničke turneje stižu i u Gun Club.

Pre i posle Postolar Tripper nastupa, posetioci Gun Cluba biće u prilici da uživaju u muzičkom izboru Hornsman Coyote-a.

Ulaznice: 500 dinara na ulazu u klub (300 dinara za sve koji u Gun Club dođu sa ulaznicom za koncert Manu Chao-a)

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..