Kultni zrenjaninski klub „Zeleno zvono” proslavlja 22. rođendan i tim povodom u Atriijumu PKZZ posetioce očekuje fantastičan rođendanski vikend! U petak 19. jula od 22h Strava presents  London Edition – nastupaju DJ Kirri Cornwell (UK) i DJ Vincenzo Siracusa (UK) uz worm up sa Aleksandrom Anđelićem (SRB). U subotu 20. jula od 22h nastupa alternativni beogradski rok bend Stray Dogg, uz after party sa Dragom Dadom i vizuelni spektakl uz Luminous Sinergy svetlosne instalacije.  

 

Kirri Cornwell i Vincenzo Siracusa dolaze iz Londona. Zajedno su nastupali u nekim od najpoznatijih klubova u Londonu kao i na mnogim underground događajima (EGG, Ministry of Sound, Pacha, East Village, Nomad, Basing House, Rhythm Factory...) a na njihovim nastupima može se čuti vrhunski zvuk od vintage Chicago/Deep House do hipnotičnog House i Techno zvuka!


Stray Dogg  je bend koji mnogi smatraju za jedno od najvećih osveženja na domaćoj indie-rock sceni.  Osnovan je 2011. godine i za kratko vreme je privukao veliku pažnju publike. Do sada su objavili dva albuma i održali veliki broj koncerata i nastupa na brojnim festivalima među kojima su i Exit, Trenchtown, Arsenal fest, Mikser, Festival uličnih svirača i Love festival. Bend je uz podršku Američke ambasade, MTV-a i Doma omladine Beograda ove godine organizovao festival Americana night, prvo okupljanje najpoznatijih bendova koji se poklapaju u žanru muzike (indie rock, američki folk) i pevaju na engleskom jeziku. Svojevrsni nastavak ovog festivala je turneja Stray Dogg-a po Srbiji u okviru koje će ovaj bend nastupiti i u Zrenjaninu.


Ulaz slobodan!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..