Ako je muzika Pink Floyda ostavila značajan trag u vašem životu i oduvek ste se divili Rodžeru Votersu, radio B92 i Kombank Arena nude vam jedinstvenu priliku da se susretnete lice u lice sa ovom legendom muzičke scene. Jedan ZID biće srušen u Beogradu, 01.09. u Kombank Areni.

 

Šta biste vi napisali na njemu?! Šaljite nam vaše poruke za ZID na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Autori najoriginalnijih dobiće priliku da ih lično kažu Rodžeru Votersu! Iskoristite priliku da uđete iza scene trenutno najveće muzičko-scenske produkcije na svetu – THE WALL.

 

Ovo audio-vizuelno remek delo o otuđenju i transformaciji biće izvedeno u celini sa bendom i jedinstvenom umetničkom produkcijom u Kombank Areni. “The Wall” je do sada prikazan 192 puta širom sveta pred više od 3.3 miliona obožavaoca čime se našao među najuspešnijim turnejama u istoriji roka.

 

Do sada, Rodžer Voters “The Wall” turneja nosi sledeća priznanja:

 

• The Wall je turneja sa najvišom zaradom u protekle tri godine -  2010, 2011 i 2012, prema godišnjoj ukupnoj zaradi objavljenoj u stručnim magazinima Pollstar i Billboard.
• Na prestižnoj dodeli nagrada Pollstar Music Industry 2011 u Los Anđelesu za koje glasaju članovi iz muzičke industrije, “Roger Water – The Wall live” osvojio je dva najviša priznanja za “Major Tour of the Year” i “Most Creative Stage Production”.
• I za 2012. The Wall ponovo osvaja titulu  “Most Creative Stage Production” i “Major Tour of the Year”
• The Wall je nagrađen i za najpopularniji evropsku turneju godine od strane evropskih promotera na “International Live Music Conference” u Londonu održanoj u martu, 2012. godine

 

Ulaznice za koncert u Srbiji, najjeftinije su na celoj turneji i kreću se od 3900 do 7500 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

 

Nedavno je Rodžer Voters poslao pozdrav publici u Srbiji koji možete pogledati na linku: OVDE

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..