Poslednji dan juna obeležiće odlična muzika za đuskanje! Jamiroquai je dobio pojačanje. Kao predgrupa koja će vas sigurno razigrati, nastupiće domaći bend SVI NA POD! Izbor pesama biće posebno prilagođen stilu Jamiroquai a sadržaće i skroz nove pesme, pored tri aktuelna single koja su u poslednjih šest meseci osvojili prva mesta na svim domaćim top listama. Konačan izbor predgrupe došao je direktno od menadžmenta Jamiroquai jer, kako su naveli - “Energija koju emituje SVI NA POD je upravo ona koju želimo da se prenese našoj publici”.

 

SVI NA POD se za kratko vreme, vrtoglavo našao među trenutno najboljim bendovima domaće scene a svoju popularnost šire i po regionu. Do kraja godine očekuju ih brojni nastupi u Sloveniji kao i nastup na prestižnom Terraneo festivalu u Šibeniku koji se nedavno našao na Forbsovoj listi najboljih evropskih festivala. Pored svirki, vredno rade i na novim pesmama, spotovima i remiksima koje možemo očekivati iz SVI NA POD radionice do kraja godine. Takođe, ceo drugi album uslediće ubrzo posle objavljiavanja novih pesama a predstavljaće muzički iskorak u odnosu na prethodni.

 

JAMIROQUAI je spreman za susret sa našom publikom. To je harizmatični frontmen, Jay Kay već poručio u videu koji nam je poslao. Ležerno naslonjen na jedan od svojih oldtajmer automobile, Jay Kay je rekao:  “Zdravo ja sam Jay Kay. Radujem se što ću vas uskoro videti u Beogradu, 30. juna. Ready to go, rock ‘n’ roll.”

 

Video možete pogledati na linku: OVDE

 

Jay Kay i njegov bend, kao što je najavljeno, dolaze dan ranije u Beograd. Planiraju da se prošetaju Knez Mihailovom ulicom kako bi pogledali izložbu njihovog fotografa Bojana Hohnjeca i uživaju u Beogradu.

 

Pošto ovogodišnja turneja Jamiroquai nije vezana za promociju albuma, očekuje se preko dva sata odlične svirke sa presekom najvećih hitova iz njihove dvadeset godina duge karijere. Letnju turneju otvaraju koncertom u Bugarskoj, 28. juna a zatim dolaze kod nas. Prostorom Kombank Arene, 30. juna prolamaće se sve sami hitovi poput "Cosmic Girl", "Love Fool", "Little L", „Space Cowboy“, „Deeper Underground“, “Runaway” itd.

 

Ulaznice po cenama od 3500, 4500 i 4900 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće shopping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Koncert počinje u 20h.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..