U Božidarcu će u petak 24. maja u okviru serijala Vračar Rocks! nastupiti legende srpskog Punk Rock-a kragujevačka grupa KBO! i niški Novembar uz podršku smederevkog sastava Potres.

 

KBO! je najstariji i najaktivniji punk/hc bend u Srbiji. Nastali su davne 1982. godine, i nikada nisu menjali svoj stav – uvek su bili samo svoji i nezavisni. Iako postoje više od 30 godina, Vuja i ekipa su, čini se, zauvek mladi. Njihov nov album je spreman, i očekuje se tokom ove godine.

 

Novembar predstavlja ono najbolje što nam je južna Srbija dala u poslednjih dvadesetak godina. Melodični punk rock je osnova muzike koju sviraju, a posle višegodišnje pauze objavili su novi album “Proklet”, tako da će ovaj koncert biti prilika da publika pored proverenih hitova čuje i neke od novih pesama.

 

Priliku na otvori ovak mini punk fest imaće smederevska grupa Potres, sastav koji svoju muziku opisuje kao punk-rock-ska-core.

 

Ulaznice po simboličnoj ceni od samo 3000 dinara mogu se nabaviti u prodavnici Felix u tržnom centru Sremska, a na ulazu na koncert karta će koštati 500 dinara.

 

Sve informacije o festivalu Vračar Rocks! i najave narednih koncerata možete pronaći na Facebook stranici festivala: www.facebook.com/vracar.rocks

 

Video:
KBO! - Forever Punk
Novembar - Gledaj kako ljubav umire

<<  Januar 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne