Na zahtev brojne beogradske publike Obojeni program će ponovo nastupiti u prestonici. Koncert je zakazan za 10. maj 2013. godine u Gun Clubu (Miloša Pocerca 10), na domaćem terenu ovog kultnog novosadskog benda.


Obojeni program će podsetiti Beograđane na hitove iz svoje tridesetogodišnje karijere, ali i aktuelne pesme sa albuma ,,Kako to misliš: mi?“ (Odličan hrčak, 2012) zahvaljujući kojem su ponovo u žiži interesovanja. Izdanje ,,Kako to misliš: mi?“ čitaoci Popboks magazina i slušaoci Radio Beograda 202 proglasili su najboljim domaćim albumom u 2012. godini! Čitaoci Popboksa su singl ,,Svaka definicija gubitak je slobode“izglasali za najbolju domaću pesmu u prethodnoj godini, a koncert koji je Obojeni program održao 13. oktobra u Domu omladine Beograda uvrstili su među tri najbolja u 2012. godini!


Beogradski nastup u Gun Clubu biće prvi u nizu koncertnih aktivnosti koje očekuju Obojeni program ovog proleća. Bend će prvi put u novoj postavi (dva basa, bubanj i glas) nastupiti u Crnoj Gori, i to u 8. juna na zatvaranju podgoričkog Underhill festivala, a koncert će održati i u irskom gradu Derry, ovogodišnjoj britanskoj prestonici kulture, u okviru kulturne razmene koju su sa ovim gradom ostvarili organizatori Exit festivala.


Ulaznice za beogradski koncert zakazan za 10. maj u Gun Clubu mogu da se kupe po pretprodajnoj ceni od 600 dinara svakog dana od 10:00 do 00:00 u kafeu Šikarica, Skadarska 22.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..