U Božidarcu će 10. maja, u skladu sa suncem koje je konačno zasjalo, 100% uživo nastupiti Aman Zaman, Smoke’n’Soul i Killo Killo Banda. Nakon nekoliko meseci produžene zime, konačno je ogrejalo sunce, i vreme je za proslavu, za đuskanje uz rege.

 

10. maja Balkan Music Box i Vračar Rocks u Kulturnom centru „Božidarac“ promovišu samo pozitivne vibracije sa stvaralački izuzetno vitalne rege scene Srbije. Tridesetdve godine nakon smrti legendarnog Boba Marlija, čije izuzetno stvaralaštvo i dalje istom snagom odjekuje sa zvučnika širom planete, poklapa se sa beogradskom proslavom autorske rege muzike koju će povesti:


Smoke'n'Soul (Beograd) - Najbolji demo bend u Srbiji 2003. izrastao je u preciznu roots rege mašinu koja može da stoji ponosito i donese pozitivne vibracije na bilo kojoj sceni ove planete. Upravo su javnosti predstavili novi singl „Give Thanks and Praises“ koji savršeno predstavlja razvoj njihove kreativnosti.


Smoke'n'Soul - Find The Way (official video)


Killo Killo Banda (Novi Sad) - Ovaj izvanredni rege bend iz Vojvodine kombinuje opuštenost iskusnih bluzera sa energetskim angažovanim temama u jedinstvenoj kombinaciji ruts rege i denshol zvuka. Upravo su završili snimanje novog albuma Berba i ovaj nastup će biti beogradska premijera za nove pesme.


KILLO KILLO Banda - Da sam znao


Aman Zaman (Svilajnac) - Dolaze iz Šumadije i donose rege ska zvuk sa etno motivima i elektro dab tripovima, savršena razigranost i scenska atrakcija koja je obišla čitavu Srbiju. Aman Zaman, koji je scenu iznenadio prošlogodišnjim uspešnim singlom „Samo neka gori“, je u procesu snimanja novih pesama i ovaj nastup će biti prilika da ih isprobaju pred živom publikom.


AmanZaman - Lampica [Official Video]

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..