Japanska elektro grupa GOTHIKA je već dobro poznata našoj publici koja je imala prilike da ih vidi tri puta a nastupiće i četvrti put u Beogradu, u subotu 27. aprila u klubu Kuglaš (Đušina 5) u organizaciji Night Promotions.


Grupa se u početku zvala Euthanasie, 2007. godine menja ime u GOTHIKA kao i muzički stil koji od tada počinje da karakterišu digitalni zvuci pop melodija osamdesetih, new wave-a i novog romantizma, uključujući industrial, EBM i gothic zvuk. Njihov nastup uživo pored muzike koju izvode karakteriše i krajnje zanimljiv outfit što je opšte poznato za japanske bendove. Članovi benda su Andro vokal i Yoshiki synthesizer a od skoro se bandu pridružila i Amara. Do sada su izdali 3 albuma, "120 Days of Sodom" "ZeitGeist" i trenutno aktuelni "Yomi" koji je izašao za prestižnu izdavačku kuću "Danse Macabre Records" . Oficijelni sajt grup je www.facebook.com/gothikatokyo

 

Program kreće u 20h sa japanskim pop/rock hitovima. Koncert počinje tačno u 22h i neće biti kašnjenja jer bend žuri na sledeću destinaciju na njihovoj evropskoj turneji.

 

Posle koncerta uslediće afterparty na kome ce nastupiti DJ Elder sa synth/futurepop, electro setom.

 

Ulaznica je 300 dinara i moći će da se kupi na ulazu u klub pre koncerta.

<<  Jul 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..