Uskoro mini turneja: 12. april Beograd, 13. april Novi Sad, 14. april Sarajevo. Prilikom muzičkog gostovanja na najprestižnijem medijskom događaju u Sloveniji, VIKTORJI 2012,  na kome se dodeljuju nagrade za dostignuća u oblasti medija, grupa Elvis Jackson premijerno je predstavila novu pesmu “Window“.

 

“Window“ najavljuje novi, peti po redu, studijski album grupe i svrstana je u kategoriju onih pesama kojima su Elvis Jackson impresionirali širu javnost, poput “This Time“, “Street 45“, “Dry Your Tears“,“Hawaiian club“, itd. Novi hit slovenačkih vedeta, koje će uskoro održati mini turneju u Beogradu, Novom Sadu i Sarajevu, može se okarakterisati kao lagani rock sa uplivima reggae i ska, ali su zadržani vedrina i duh autentičnog punk zvuka.

 

“Pesma je malo drugačija od ostalih koje će se naći na novom albumu. Nastala je pre nekoliko godina, ostala je nedovršena, ali ove godine naći će svoje mesto na našem novom CD-u. U realizaciji nam je pomogao gostujući muzičar Davor Klarič, koji je svojim Hammond elementima doprineo punijem zvuku. Ovo je lična ispovest u vezi sa našim koncertnim nastupima, ili parabola našeg gledanja sa pozornice prema publici. Opisuje osećanje i energiju koja se može osetiti samo na živim nastupima. Pogled na zadovoljnu i srećnu publiku isti je kao pogled kroz prozor sa spektakularnim prizorom. Zadovoljna publika osvetljava naš dan“, inspirativno je opisao pesmu Buda, pevač benda.

 

Najnoviji hit “Window“ može se poslušati na zvaničnoj Facebook stranici grupe:
www.facebook.com/ElvisJacksonMusic

 

Pre izlaska novog albuma, Elvis Jackson održaće mini turneju u tri gradova na prostoru nekadašnje Jugoslavije. U beogradskom Domu omladine nastupiće zajedno sa gostima Samostalnim Referentima u petak 12. aprila. Ponovni susret sa novosadskom publikom zakazan je za 13. april u Fabrici. U sarajevskom klubu Cinemas Sloga održaće koncert 14. aprila, a publiku pre njih zagrejaće grupa Genetička kontrola.


www.elvisjackson.com

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..