Ovog petka, 15. marta, Vračar Rocks! priprema veliki Punk-Rock spektakl. U Božidarcu će ovoga puta nastupiti legendarni novosadski bend Ritam Nereda uz podršku sugrađana Kolaps i mladog i perspektivnog beogradskog benda Sink.

 

Ritam Nereda još uvek promovišu svoj deseti po redu album "Paralelni svet". Od izlaska albuma bend je imao preko pedeset samostalnih koncerata u Srbiji i regionu, a bio je i ucesnik mnogih festivala kao sto su Exit, Metal Camp, Viva La Pola, Beer Fest, Warriors Dance i mnogi drugi.

 

Turneja "Paralelni svet" se nastavlja 15. marta koncertom u Beogradu, u Centru za kulturu “Božidarac“, sa specijalnim gostima bendovima Kolaps i Sink. To će ujedno biti i najava novog EP izdanja, ulaska u studio i konacno, snimanja novog albuma.

 

Karte su u pretprodaji u prodavnici Felix, TC Sremska, I sprat. Cena karte u pretprodaji iznosi 500 dinara a na ulazu na koncert karte će koštati 700 dinara. Vrata Božidarca se otvaraju u 20h a koncert već po tradiciji kreće nešto pre 21h.

 

Sve informacije o festivalu Vračar Rocks! i najave narednih dešavanja možete pronaći na Facebook strani festivala: www.facebook.com/vracar.rocks

<<  Septembar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
   

Putopisi, Intervjui..