vracarroks 2501U petak  25. Januara u okviru serijala Vračar Rocks! u Božidarcu će nastupiti SMF, Vox Populi i BOL. Povodom koncerta u okviru serijala „Vračar Rocks!“ SMF su izdali sledeće saopštenje: "Pssst... 25. januara 2013. u 20h drzaćemo tajni koncert u Božidarcu za koji niko ne zna. Zašto tajni?

 

Pa zato sto ćemo svirati pesme sa novog singla Evropa, a pored toga i premijerno pesme sa budućeg albuma koji bi terbalo uskoro da izadje, ali možda nikada i nece izaći. Sviraćemo ih tog dana i možda nikada više, pa je to jedinstvena prilika da se čuju. Sa nama će ove večeri nastupiti i Vox Populi i BOL.“

 

SMF su nastali 1989. godine, i spadaju medju najdugovečnije HC/Punk bendove u Srbiji. Do sada su izdali tri albuma "Dalje nećeš moći...plati pa ćeš proći" (1995.), "Lako ćemo" (1998.) i "Ma kome majku?" (2007.) a nedavno su objavili EP „Evropa“. Za istoimenu bend je snimio i video.


SMF - Evropa(official video): OVDE

 

Ulaznice se prodaju isključivo na ulazu Božidarca pred koncert po ceni od 400 dinara. Ulaz i blagajna se otvaraju u 20 časova a koncert kreće oko 20:30.

 

Sve informacije o festivalu Vračar Rocks! i najave narednih dešavanja možete pronaći na Facebook strani festivala: www.facebook.com/vracar.rocks

<<  Jul 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..