prti-poster-003U petak  18. Januara serijal  Vračar Rocks! koji se održava u Božidarcu ponovo se pretvara u VRAČAR RAPS! Ovog puta  će nastupiti Prti Bee Gee, Still Underground i Bad B.

 

Kultni  beogradski hip-hop sastav  Prti Bee Gee  iza sebe ima već četiri albuma. Od prvog albuma „Grejtest Hits“ pa sve do za sada poslednjeg izdanja „Bez Šečera“ koji je izašao pre godinu dana, Prti Bee Gee se čvrsto drže svoje tematike – seks, droga i nasilje, ali uvek sa puno humora. Kao deo ekipe u kojoj su se preplitali članovi bendova Bad Copy, 43 Zla i Prti Bee Gee zajedno su se probijali i izgradili sada već zavidan broj fanova širom regiona. Eufrat i Mikri Maus će ovoga puta u Božidarcu napraviti interesantan presek pesama iz čitave karijere uz koje najavljuju i nekoliko novih pesama i gostiju sa hip-hop scene.

 

Priliku da zagreju publiku za nastup Prti Bee Gee imaće perspektivni reperi Bad B. i Still Underground.

 

Ulaznice se prodaju isključivo na ulazu Božidarca pred koncert po ceni od 500 dinara. Ulaz i blagajna se otvaraju u 20 časova a koncert kreće oko 20:30.

 

Sve informacije o festivalu Vračar Rocks! i najave narednih dešavanja možete pronaći na Facebook strani festivala: www.facebook.com/vracar.rocks

<<  Oktobar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..