HardCorePunk-098Po Prvi put u Srbiji. Zagrebački dječki * BLACK GUST sviraju mix ranog hardkor panka i garažnog rokenrola. Kažu da bi se njihov zvuk najviše mogao uporediti sa bendovima poput RKL-a, ADOLESCENTS-ima, BLACK FLAG-om, TURBONEGRO-m. Svoj prvjenac singl očekuju na vinilu a izdaće ga za DoomTown records u čijem radu neki članovi i učestvuju.

 

----------------------------------------

 

* NOTHGING ELSE TO DO - Beograd

 

Stara škola youth crew hardkora sa žestokom kritikom trulog modernog društva. Za sve vas što volite 7 SECONDS-e, CHAMPION, YOUTH OF TODAY ovaj mlad bend što svira od 2011 će biti lepo iznanađenje. Pored sviranja članovi benda se trude da održavaju poluživu DIY hardkor scenu u glavnom gradu i daju sve od sebe da zadrži zdrave vrednosti.

 

----------------------------------------

 

*ANALIZATOR - Novi Sad

 

Grrrraaaajndkor!!!since 2003. sečenje nogu, ubijanje familije, nekrofilija..sprdnja i pljuvanje svega živog i mrtvog zarad vređanja intelekta i čula sluha. Podsećaju na TANKARD, NAPALM DEATH i ANAL COUNT. Bendi iza sebe ima dva splita, album i nekoliko kompilacija gomilu svirki

 

-----------------------------------------

 

* W.A.T.T. aka WARRIORS ALL THE TIME - Beograd

 

Sačinjen od manje više svima poznatih njuški sa beograske scene (CONCRETE WORMS, PRLJAVI DRIPCI, HANG). Prže neku fuziju garažnog rokenrola i harkodra sve sa ženskim vokalom.

 

------------------------------------
svirka počinje u 21čas.
ufur je 250 dinara.

<<  Oktobar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..