Atheist-poster-3U petak 14. Decembra u u okviru serijala koncerata Vračar Rocks! u Božidarcu će nastupiti Atheist Rap (Novi Sad), Gužva u 16-ercu (Osjek) i Sick Soul (Šabac).

 

Grupa Atheist Rap posle više od 20 godina rada rešila je da u sklopu svoje "Oproštajne turneje" svoj poslednji koncert pred smak sveta svira u Božidarcu, u petak 14.12.2012. sa početkom u 20h. Kako je ovo njihov (verovatnoća 99%) poslednji veliki koncert, u goste su pozvali i odlične bendove sa kojima su već imali priliku da dele scenu. Kako priliči oproštajnim koncertima Ateisti će odsvirati sve svoje najveće hitove a pripremili su i neka iznenadjenja koja će publika moći samo ovoga puta da čuje i vidi.

 

Gužva u 16-ercu su Osiječki pankeri koji iza sebe imaju tri studijska albuma i više stotina koncerata širom Balkana. Mnogi ih vide kao nosioce regionalne pank scene u narednim decenijama, pošto imaju kapacitet da nastave stazama koje su na ovim prostorima utabali KUD Idijoti, Pankrti, Pekinška Patka, Goblini...

 

Poslednji album “Je Ne Regrette Rien” izdali su za Geenger Records ove godine, a sa njega su za sada izdvojila dva singla "Mene više nema" i "Stare stvari" za koje su snimljeni spotovi, koji su se odlično kotirali na regionalnim top listama.

 

Sick Soul je bend sačinjen od iskusnih muzičara koji iza sebe imaju pozamašan angažman u žanrovski različitim bendovima. Cela priča je bazirana na alternativnom hip-hop zvuku, sa kojim su pomešani pank, hardcore, fank i jazz elementi.

 

Pošto je manifestacija oproštajnog karaktera Ateisti su rešili da publiku počaste simboličnom cenom ulaznice od samo 500 dinara. Ulaznice će moći da se kupe samo na ulazu u Božidarac!!!


Sve informacije o festivalu Vračar Rocks! i najave narednih dešavanja možete pronaći na Facebook strani festivala: www.facebook.com/vracar.rocks

<<  Jul 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..