Velikim skorašnjim rock spektaklom u Županji trenutno najtraženija grupa na terenu - Opća Opasnost završava svoju uspješnu turneju po Hrvatskoj. Svom gradu i sugrađanima, pripredit će 22.12. u Sportskoj dvorani OŠ „Ivana Kozarca“ pravi praznik rocka.

 

"Vraćam se… Uživo 2012.", asocira na dobro poznati refren pjesme s njihovog aktualnog albuma ‘VRATI SE NA SVJETLO’, a zapravo je naziv koncerta kojim će popularni županjci obilježiti i 20. godina svog djelovanja!

 

Velika pozornica s video zidom, specijalna rasvjeta, moćan razglas te pirotehnički efekti, tek su dio onoga što će u 20 sati dočekati publiku u Županji. Program koncerta upotpunit će njihovi prijatelji i gosti koji će se bendu pridruživati tijekom nastupa. Najavljeni su: pobjednici Hypo teens music starsa, grupa SINAPSA, njihovi već dugo i dobro poznati prijatelji *T.S PATRIA,* a specijalna gošća ovog koncerta je „stara ljubav“ TEREZA KESOVIJA. Naime, Opća Opasnost je 1995. godine u TV showu ‘Bravo’ s tom istinskom pjevačkom divom izvela njezin veliki hit ‘Stare ljubavi’ OVDE (obradivši je u svom prepoznatlijovm izričaju) koja je oduševila publiku i njihove fanove. Obljetnički koncert bit će prava prilika da opet udruže snage.

 

Iznenađenje za publiku je pripremio i njihov partner, trgovina MUSIC SHOP No1, koja će nekom sretniku iz redova pretrpane dvorane (u što ne treba sumnjati bar kada je u pitanju koncert Opće Opasnosti u njihovu gradu!) darovati vrhunsku električnu gitaru Epiphone LES PAUL.

 

Kako Opća Opasnost priprema novi album na županjskom koncertu promovirati će svoj prvi singl naziva ‘Preživio sam’ za kojeg će se tom prigodom snimiti i kadrovi za nadolazeći video spot. Ususret koncertu pjevač grupe Pero Galić nastupit će na velikom koncertu Tonija Cetinskog (na njegov poziv i želju!) ovog vikenda, točnije 9.12. u dvorani ‘Gradski vrt’. Uz to, grupa se sprema i za odlazak na svoju prvu inozemnu - australsku turneju!

 

Cijena ulaznice za koncert u Županji u pretprodaji su 30 kuna, a na dan koncerta 40 kuna.


Pretprodaja ulaznica 'kreće' od 10.12. na mjestima koja će naknadno biti objavljena putem službenih web stranica OVDE i službene Facebook stranice benda OVDE

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..