Bendovi Moram pitati Igora (!?I)  i 11 Minuta nastupiće na zajedničkom koncertu u sredu, 17. aprila u 21h u Zappa Bazi u Beogradu. Bend Moram pitati Igora (!?I) je nastao kao revival srednjoškolske sobne atrakcije iz devedesetih za dvojac Zoran Injac – Igor Burić, koji je svoje pesme pisao, svirao i snimao, ne baš uvek tim redom, kao svojevrsne mix tapes. Sad već čuvene koronarne 2020. bendu se priključio Nebojša Arsić sa gitarom. Dušan Nakić je počeo da svira bubnjeve kada je Moram pitati Igora već imao snimljen svoj prvi EP Elementarna logika, 2021. Nešto kasnije bendu se pridružila i Dina Đilas kao vokal i klavijaturistkinja. Nakon toga, sve je sve više postajalo istorija... 

11 Minuta je rok bend koji čine: Marko Jojić - vokal, Filip Tomić - gitara, Milan Krklješ - bas gitara i Svetozar Jurišić - bubnjevi.

Agresivna i energična svirka je glavni pečat benda. Kao demo bend su učestvovali na brojnim festivalima (Bunt rok festival, Demo 202 itd.) i uvek smo mamili pozitivne reakcije, kako od publike tako i od žirija. 2016. godine bend je objavio svoj prvi EP sa 5 pesama pod nazivom "Sovjet danguba". U novembru 2022. godine započeto je snimanje albuma "Aplauzi".
 
Ulaznice se mogu kupiti u Zappa Baru (Kralja Petra 41) po ceni od 400rsd, a na dan nastupa kao i na ulazu Zappa Baze po ceni od 500rsd.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..