Pripremite se za dve sjajne večeri uz jedan od najupečatljivijih bendova naše scene - Scordisci! Nakon nedavno održanog spektakularnog događaja, kojim je bend obeležio 10 godina postojanja, vraćamo se sa dva nova koncerta koji obećavaju da će vas ostaviti bez daha. Prvi koncert zakazan je za 15. mart u AKC FUZZ klubu u Nišu, a drugi za 16. mart u Pank Rock Caffe-u u Smederevskoj Palanci. Spremite se da uživate u autentičnom zvuku benda Scordisci, čiji su nastupi sinonim za energiju, bunt i autentičnost.

Ove dve večeri obećavaju da će biti više od običnog koncerta - biće to prava irska punk avantura koja će vas obuzeti i neće vas pustiti sve do samog kraja.
 
Prva destinacija je AKC Fuzz klub u Nišu, gde ćemo se okupiti 15. marta, ulaz je 400RSD a na dan koncerta 600RSD, dok nas sledećeg dana, 16. marta, čeka isto toliko uzbudljivih trenutaka u Punk Rock caffe-u u Smederevskoj Palanci, i ulaz free. Oba događaja uključiće i nastup benda Garage Band, čiji vatreni zvuk i interpretacija pesama The Clash garantuju nezaboravno iskustvo, dok će nišku svirku otvoriti mladi, lokalni, rock bend Opproprium!

I ne zaboravite, ovo je i vreme da proslavimo Dan svetog Patrika, praznik koji se širom sveta slavi kao simbol irske kulture i nasleđa. Sveti Patrik, zaštitnik Irske, poznat je po tome što je u 5. veku širio hrišćanstvo širom Irske, a danas je njegov praznik sinonim za veselje, tradicionalnu muziku i ples, kao i za zelenu boju koja krasi mnoge proslave širom sveta.
 
Povedite svoje prijatelje, spremite se da uživate u trenucima koji će ostati urezani u vaša srca i duše. Ovo su večeri koje ne smete propustiti!
 
Vidimo se na koncertima!
 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..