Bend Sanitarium održaće veliku beogradsku promociju albuma „Udarac glavom“ u Božidarcu, 1. decembra od 20h. Kao gosti na koncertu će nastupiti Goatmare & The HellSpades i BG Bagra. Alternativni metal bend iz Beograda i jedan od uživo najmoćnijih bendova nove generacije u Srbiji nedavno je objavio svoj debi album „Udarac glavom“ u koprodukciji diskografske kuće Multimedia Music i portala Headliner.rs.  Nekoliko meseci unazad Sanitarium promoviše ovo izdanje širom Srbije, a njihovu „neograničenu energiju“ će prvog dana decembra moći da oseti i beogradska publika, jer se Sanitarium vraća u Božidarac! 

„Eto, dočekasmo i taj beogradski koncert! Božidarac se ponavlja, a mi vam obećavamo još jači i spektakularniji lajv nastup kakav do sada niste imali prilike da vidite od nas!“ kaže Viktor Kiralj i dodaje: „Zaista smo se potrudili da unesemo novine, iskoristićemo prednost mraka i manipulacije svetla, ali to je sve što vam mogu odati sada.“

Društvo na bini će Sanitariumu praviti bendovi Goatmare & the Hellspades i BG Bagra, što znači da je odlična svirka zagarantovana!

Ulaznice po ceni od 500 RSD su u pretprodaji i možete ih naručiti preko facebook stranice benda ili u SDžP Caffe-u (Milana Rakića 1a). Na veče koncerta, cena ulaznice biće 700 RSD.

„Akcija 3+1 karta gratis važi samo u pretprodaji! Ne gubite vreme, organizujte se sa ortacima i dođite na najjaču svirku u gradu!“ kaže bend i naglašava: „Budi tačan, svirka kreće bez kašnjenja!“

foto: Marko Ristić @zamrznutitonovi

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..