Rođendanski koncert povodom 40 godina postojanja grupe Fit održaće se 30. decembra u SKCNC Fabrici u Novom Sadu. Legendarni riječki bend objavio je ove godine album “The Best Of” (LP/CD/digital, Croatia Records / Fidbox), na kojem se nalaze nove verzije njihovih najvećih hitova i koji je čak sedam nedelja najprodavaniji u Hrvatskoj! Fit važi za jedan od najboljih koncertnih bendova u regionu, pa je ovaj spektakl u najavi prilika da se uživa uz njihove vanvremenske hitove - Mačka, Zaboravit ću sve, Daj mi ruku, Zvoni telefon, Rijeka, Novi dan, Ne mogu bez nje, Vodimo ljubav, Rock ‘n’ Roll je kriv za sve…

Osnivači grupe, Davor Lukas (vokal) i Zorko Opačić (gitara), obećavaju i mnoga specijalna muzička iznenađenja, premijerno izvođenje nekih pesama koje će se naći na njihovom sledećem studijskom albumu.

Ulaznice su u pretprodaji od srede 1. novembra na sajtu >> i prodajnim mestima Gigstixa.

Cena u pretprodaji iznosi 1.500 dinara, a na dan koncerta na biletarnici Fabrike cena ulaznice iznosiće 2.000 dinara. Vrata Fabrike i biletarnica otvaraju se u 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.

Novinarske ekipe koje žele da se akredituju treba da pošalju mejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa imenima članova ekipe i imenom medija za koji izveštavaju, do 28. decembra.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..