U subotu, 4. novembra, koncert će prirediti kultni bend, Novembar i to u niškom klubu “Istina Mašina”. Početak koncerta najavljen je za 21:00 sat. Ovo će biti četvrti po redu nastup u Nišu nakon smrti frontmena sastava, Gorana Kostića Koste. Između ostalih, gosti ovog događaja koje ćete imati prilike da čujete su: Vladimir Radusinović Radule (Ateist rap) i Silvestar Mrak (Grupa tvog života, Gužva u 16-ercu). Na bini će im se takođe pridružiti: Dimitije Nikolić, gitarista sastava “Manitu” zatim Strahinja Đokić i Branko Radosinović.

Podsećanja radi, jedan od poslednjih izdanja Novembra jeste album, koji osim što možete u potpunosti poslušati klikom na link OVDE, brojni obožavaoci imali su prilike da sebi ovo zadovoljstvo priušte putem vinila i CD-a. Sem pesme “Sve zaboravljam” koju je tada izveo Goran Kostić Kosta, na ostatku albuma možete čuti  Nikolu Vranjkovića, Zorana Čalića (Majke), Sejo Seksona (Zabranjeno Pušenje), Petra Lovšina (Pankrti), Nemanju Kojića Kojota (Eyesburn, Hornsman Coyote), Vladimira Radusinovića (Atheist rap), Petka Slaveykova (Daily Noise Club), Silvestara Mraka (Gužva u 16-ercu, Grupa tvog života) i Branka Golubovića Goluba (Goblini).

Kate za koncert možete kupiti u klubu Pivnica Nemir i Vintage shop-u u Nišu. Cena ulaznica je 800,00 dinara, a broj mesta je ograničen. Na dan koncerta, priuštite sebi poslednji album Novembra na vinilu ili CD-u, majicu benda, ali i druge albume ove skupine, ukoliko ih do sada već niste nabavili.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..