Bendovi The Bite, Mooncage i Rulja Inc. održaće zajednički koncert u subotu, 3. juna od 21h u klubu Fest u Zemunu! The Bite je riff’n’roll bend iz Beograda. Ideja o bendu koji će imati energiju punk-a, čvrste rock’n’roll rifove, pevljive refrene i osećajnost blues-a javila se pre mnogo godina. Ideja je sazrevala, dok su članovi svirali po drugim bendovima, menjala se i THE BITE je tražio ljude koji su rasli na ulicama, i koji imaju tu „glad“ potrebnu za dobru svirku, ljudi koji su bili i biće deo ekipe, a opet mogu da doprinesu svojim sopstvenim pečatom, potpisom, ljude koji slušaju, sviraju i žive različitu muziku, a mogu bez problema da stanu rame uz rame i naprave nešto novo...

Nakon dva studijska albuma („Life“ 2015.i „Change“ 2020.) THE BITE je u martu 2023. godine objavio EP „Are We Mad?!“ za diskografsku kuću Multimedia Music.

Bend trenutno nastupa u postavi: Ljiljana Zdravković (vokal), Bojan Savić (gitara), Igor Ilić (bas) i Bojan Stevanović (bubanj).
 
Muzičari koji su dugo putovali stvarajući u raznovrsnim bendovima i tako postali priznati i prepoznatljivi auditorijumu, kako igrokazom života tako i nepresušnom željom za kvalitetnom muzikom, pronašli su se na jednom kreativnom mestu u vremenu i prostoru, koje su radi preciznije orijentacije nazvali – MOONCAGE. Bend je nastao 2013. godine na žanrovskoj relaciji Lisabon – San Francisko – Sijetl – Beograd. Propovedaju ideju iskonskog rokenrola oplemenjenog post-grandž i bluz zvukom, svojom vizijom i energijom.

MOONCAGE se priprema za ulazak u studio i uskoro će biti objavljene nove pesme koje će biti snimljene u saradnji sa Nenadom Bojkovićem kao producentom. U planu su nastupi do kraja godine, među kojima je i festival Lovestock u Kaštelima kod Splita.
 
Rulja Inc. je rokenrol bend nastao u Lazarevcu 2018. godine i od samog početka bio je okrenut isključivo autorskom radu. Nastao je pod uticajem kultnih bendova sa ovih prostora, poput Partibrejkersa, Bjesova, Block Out-a, Braće Left, kao i uzora van granica naše zemlje, poput Queens Of The Stone Age, Guns N Roses, Aerosmith, Led Zeppelin, Kyuss. Trenutnu postavu čine Ivan Simić (vokal, gitara), Marko Milutinović (gitara), Vuk Stojanović (bas) i Filip Todorčević (bubanj).

Jedan od uživo najenergičnijih novih rok bendova privukao je, i nastupom, ali i svojim autorskim pesmama, veliku pažnju domaće publike.

Posle izlaska albuma „Ništa Skriveno" na svim digitalnim platformama u decembru prethodne godine, a zatim i brojnih svirki po klubovima i festivalima širom Srbije, u prodaji je i fizičko CD izdanje debi albuma grupe Rulja Inc.
 
Ulaz na koncert biće 600 dinara, a svirka počinje u 21h.  

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..