Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu, Kontakt konferencija, showcase i festival održaće se sedmi put u Beogradu. #Kontakt23 očekuje nas od 23. do 25. marta 2023. u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala - CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda. Pored ranije najavljenih koncerata grupe Goran Bare i Majke (Dom omladine Beograda, 23. mart) i regionalne hip-hop atrakcije Vojka V (Zappa Baza, 24. mart), organizatori su objavili još tri imena koja će nastupiti u revijalnom delu Kontakt konferencije, showcase-a i festivala.

U okviru sedmog #Kontakt23 izdanja u Domu omladine Beograda nastupiće i PARAF i REPETITOR (u sali Amerikana), i KRALJ ČAČKA (u Velikoj sali DOBa).

Koliki je značaj PARAFA za razvoj kulturne zajednice regiona pored vanvremenskih pesama koje su i danas i više nego aktuelne, govori i činjenica da je grafit na kome piše PARAF PUNK Grad Rijeka, rodni grad benda, proglasio zaštićenim kulturnim dobrom.

,,Od osamdesetih do danas stoji turbulentnih 40 godina u kojim se štošta promijenilo: od boje kose, brojnog stanja, kilaže, ponešto bora na licu do države. Međutim ona energija, naboj i odličan feeling nisu izblijedjeli, dapače", izjavila je Vim Cola iz Parafa povodom izlaska albuma ,,Delta Live 2022" koji će, između ostalog biti promovisan na Kontaktu.

Paraf će nastupiti u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana 24. marta sa početkom u 21h. Ulaznice su dostupne po ceni od 1.500 dinara promotivni kontigent, 1.800 dinara biće redovna cena ulaznice, a ukoliko ih ostane na veče koncerta koštaće 2.000 dinara.

Posle dugačke koncertne pauze KRALJ ČAČKA se vratio na scenu krajem prošle godine, objavio je novi singl i spot ,,Zemlja nije moj dom" i održao je nekoliko koncerata za pamćenje.

Ovaj koji sprema u okviru #Kontakt23 biće baš poseban: Nenad Marić i bend na bini Velike sale Doma omladine, sa publikom koja sedi i sa repertoarom koji je prilagođen ambijentu. Neke od najboljih koncerata Kralj Čačka održao je u ovakvim prilikama, sada je vreme za uživanje.

Kralj Čačka će nastupiti u Velikoj sali Doma omladine Beograda 24. marta sa početkom u 21h. Ulaznice su dostupne po ceni od 1.500 dinara promotivni kontigent, 1.800 dinara biće redovna cena ulaznice.

REPETITOR ove godine obeležava 15 godina od izlaska debi albuma ,,Sve što vidim je prvi put". Emocije publike povodom ovog izdanja pobudili su klupskom svirkom u Elektropioniru, koja je vrlo brzo rasprodata. Zato će na #Kontakt23 konferenciji, showcase-u i festivalu napraviti prostor za mnogo širu i brojniju publiku i na pravi način obeležiti godišnjicu albuma koji je neizostavni deo svake enciklopedije o savremenoj muzici na našim prostorima. ,,Sve što vidim je prvi put" je reizdat na vinilu (Odličan Hrčak, 2022), a pored pesama sa ovog izdanja, Repetitor će napraviti i "best of the best" set listu kojom će još jednom demonstrirati zašto i dalje važe za najenergičniju trojku u regionu.

Repetitor će nastupiti u sali Amerikana Doma omladine Beograda 25. marta sa početkom u 21h. Ulaznice su dostupne po ceni od 1.300 dinara promotivni kontigent, 1.500 dinara biće redovna cena ulaznice. a ukoliko ih ostane na veče koncerta koštaće 1.700 dinara.

Prodajna mesta za sve koncerte koji nas očekuju u okviru revijalnog dela #Kontakt23 konferencije, showcase-a i festivala su tickets.rs i mreža Ticket Vision servisa širom zemlje.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..