GORAN BARE I MAJKE stižu na #Kontakt23 u četvrtak, 23. marta. Nastupiće u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Promotivni kontigent ulaznica je rasprodat, pa su u opticaju ulaznice po redovnoj ceni od 2.000 dinara. Malo je toga što se o višedecenijskom radu Gorana Bareta i Majki ne zna. Zna se samo da dosta dugo nisu svirali u Beogradu i da će baš zato svojim koncertom otvoriti muzički program sedmog izdanja Kontakta. Njihovi koncerti su uvek nabijeni emocijama, ali i neizvesnošću. Nema razloga da tako ne bude i ovoga puta.

Drugo ime koje organizatori Kontakta otkrivaju za festivalski deo programa jeste jedna od najvećih hip-hop senzacija u regionu - VOJKO V. Svojim nastupom u Zappa Bazi 24. marta (21h) uveličaće novo izdanje tradicionalne manifestacije, koja tokom marta Beograd čini centrom muzičkih zbivanja na prostorima bivše Jugoslavije.

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu, Kontakt konferencija, showcase i festival održaće se sedmi put u Beogradu. #Kontakt23 očekuje nas od 23. do 25. marta 2023. u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala - CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda. Ulaznice po ceni od 1.500 dinara već su u prodaji, a ukoliko ih do koncerta ostane, na ulazu u Zappa Bazu na veče koncerta koštaće 2.000 dinara.

Prodajna mesta ulaznica su Ticket Vision mreža, tickets.rs i Anti Shop (Cetinjska 15).

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..