Pevačica raskošnog glasa Tijana Bogićević održaće koncert 16. septembra sa početom u 20.30 časova  u okviru „Atrium Sessions“ serije nastupa u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, u organizaciji Centra beogradskih festivala - CEBEF. Ulaznice se mogu nabaviti onlajn putem sajta tickets.rs, kao i na Ticket Vision prodajnim mestima. (Ovaj koncert prvobitno je bio najavljen za 09. septembar u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja, ali je pomeren zbog nepovoljnih vremenskih uslova).

Tijana Bogićević je srpska pop pevačica rođena u Novom Sadu. Bila je predstavnica Srbije na na Pesmi Evrovizije 2017. sa pesmom „In Too Deep”. Početkom svoje profesionalne muzičke karijere smatra 2001. godinu, i upoznavanje sa Vladom Georgievim, kada pristupa njegovom bendu kao prateći vokal i nastupa na koncertima širom regiona. Uporedo nastupa sa svojim bendom koji postaje jedan od najtraženijih pop klupskih bendova. 2010. godine snima pesmu "Tražim" koja postaje veliki hit i gotovo neizostavna numera u svim šou programima. Godine 2011. odlazi na Pesmu Evrovizije kao prateći vokal i predstavlja Srbiju sa Ninom i pesmom "Čaroban".  

Pesme koje su izazvale veliku pažnju su Tijanini dueti sa grupom Flamingosi i Aleksom Jelićem, kao i emotivna balada "Čudo" koja je bila svojevrsna najava saradnje sa kompozitorom i producentom Dušanom Alagićem.  Svoj debi album pod istim imenom objavila je 2018. godine, sa kog su se izdvojili hitovi "Hajde onda ništa", "U redu" i "Bezuslovno". Usledili su veoma uspešni solistički koncerti u Beogradu i Novom Sadu 2019. godine. Tijana je objavila duet sa Aleksandrom Sarom Milutinović za pesmu "Širina". Sara Milutinović autor je i narednog Tijaninog hita, “Javna tajna”, koji je objavljen 2020. godine. Svoj drugi studijski album “Blizu” Tijana je objavila u junu 2022. godine, na kome se nalaze pesme: “Blizu”, “Umem”, “Ponovo ljubav”.

Fotografije: promo

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..