U petak, 24. juna, od 21.00 u Domu kulture „Studentski grad“ Letnja scena (Markove klupice) održaće se koncert grupe Pandemic Stereo je elektronik duo (Live act), koji stvara i svira elektronsku muziku, žanrovski najbliže tehnu. Duo sačinjavaju Ernad Bihorac (dj, keyboard, amples) i Duško Kostić (drum). Veliki uticaj na muziku i vizuelni identitet dua u najvećoj meri ima industrijska baština grada Zenice iz kojeg duo i dolazi. Pandemic Stereo svoj muzički background ima u roku, metalu i sličnim gitarskim žanrovima. Ovaj dvojac je takođe i deo benda “Bruhuuhu”,  koji stvara autorsku muziku, a žanr je industrijal i alternativni rok.

Svi ovi uticaji se osećaju i čuju i u muzici Pandemic Stereo.
 
Iako je Pandemic Stereo relativno novi sastav na sceni (nastao 2021. godine) do sada su imali niz zapaženih nastupa širom Bosne i Hercegovine. Nakon njihove BH turneje, počinje regionalna turneja i to nastupima u Novom Sadu 23.06. u Kulturnom centru Lab i 24.06. u Domu kulture "Studentski grad".

"Srbija je za nas uvijek predstavljala veoma bitnu tačku u muzici. Nikada ranije nismo imali priliku da nastupamo tu. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo po prvi put imati priliku da publici u Novom Sadu i Beogradu prezentujemo naš rad. Nadamo se da ćemo se svi dobro zabaviti, u svakom smislu".

Pozivamo vas sve da dođete i uživate u live nastupu ovog dua!

*u slučaju lošeg vremena koncert će se održati u Velikoj sali

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..