Bendovi Sara Džesika Panker, Bagremov Med i Affliction nastupiće u subotu, 22.januara od 20 sati u klubu Kuglaš u Beogradu. Ovu punk/metar/rock svirku, promociju mladih bendova sa scene, bendovi najavljuju ovim rečima: „Vredi čuti, poslušati, primetiti buduće hitove nepoznatih bendova koji rudare svoj put ka slavi. Svima, na već poznatom terenu, održava se prijateljski okršaj bendova u kom nema pobednika. Nakon par piva, koji svima prijaju, svi će zvučati nikad bolje, ili....?!? Nisu blizu, nisu daleko, procenite sami. Aplauz viška ne može da škodi, dodji poslušaj, može da ti godi.“

Sara Džesika Panker je beogradski pank-rok bend. „U falšu i van štima, ali kakve veze ima“ kažu članovi benda i dodaju: „Volimo pljeskavice bez luka, izvetrelo vruće pivo i biljni kačkavalj!“

„Prljava“ petočlana ekipa je na okupu od 2019.godine. U aprilu 2021. godine objavili su svoj prvi video singl pod nazivom “Stakleno Pankovanje”. Spot je omaž BIGZ-u i sniman je neposredno pre iseljavanja muzičara i umetnika iz ovog, sada bivšeg centra alternative.
 
Bagremov med je tročlani rock/progressive sastav koji svira autorsku muziku. Osnovan je pod imenom Midnight Train, na jesen 2011.godine. Posle godinu dana prestali su sa radom, da bi se ponovo okupili 2019. u sastavu – Ristić Bojan (gitara, vokal), Terić Nemanja (bubnjevi) i Popović Strahinja (bas, vokal) kada su i promenili naziv u Bagremov med.
 
Affliction su u decembru 2020. godine osnovale Viktorija Milošević (Smederevo) i Andrea Radojčić (Zrenjanin) koje su se upoznale preko interneta i ubrzo shvatile da imaju sličan muzički ukus. Njima se ubrzo pridružio Lacijo (Kocsis Laszlo) koji svira bas i Milan Ružić.
 
Početak svirke u Kuglašu (Đušina 5) zakazan je za 20 sati, a ulaznice će se prodavati na veče koncerta po ceni od 300 dinara.
 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..