Senzacionalni vatromet i laser šou sa Kule Beograd i za srpsku Novu godinu - Nakon spektakularnog dočeka na Sava Promenadi, Belgrade Waterfront posetiocima poklanja još jedan senzacionalni vatromet i laserski šou, kao i besplatan koncert Željka Joksimovića za srpsku Novu godinu. Uz najpoznatije hitove jednog od najpopularnijih domaćih pevača, Beograđani i gosti našeg grada u noći između 13. i 14. januara imaće priliku da ponovo uživaju u veličanstvenoj igri svetala sa Kule Beograd.

Upravo sa ovog mesta, u ponoć 31. decembra je poslata zadivljujuća slika impresivnog vatrometa u Beogradu, a svetski mediji izvestili su da je glavni grad Srbije priredio doček za pamćenje, kakav do sada nije viđen u ovom delu Evrope.  

Kula Beograd, novi simbol prestonice, još jednom će opravdati ovu prestižnu titulu, a posetioci će uživati u vatrometu, laserskoj projekciji i svetlosnim efektima sa medija fasade najviše zgrade u regionu.  

Nastup Željka Joksimovića počinje u 22 sata na Sava Promenadi, na platou pored starog Savskog mosta, gde će posetioci uživati u prepoznatljivim pesmama i u multimedijalnom programu sa Kule Beograd. Ulaz na koncert je slobodan.

Doček srpske Nove godine u Belgrade Waterfront-u odvijaće se uz poštovanje svih protivepidemijskih mera, dok će kovid redari voditi računa da se prisutni pridržavaju propisa kojima se sprečava širenje kovida.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..