Rep/trep/hip hop izvođač iz Novog Sada, pod umetničkim imenom Micka Lifa, nastupiće ove subote, 11. decembra u beogradskom klubu Kuglaš. Kao podršku na nastupu najavljuje ekipu u sastavu: Rcallz Baboon, Kene Beri, Nihil i XO Rade. Micka Lifa ima 28 godina, diplomirani je grafičar na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, a trenutno je apsolvent master studija na odseku Konzervacija i restauracija kulturnog nasleđa. Bavi se stvaralaštvom i humanim radom, kroz različite medije. Radi u srednjoj školi kao profesor likovne kulture i grafičkog dizajna, a periodično je u funkciji spoljnjeg saradnika u Pokrajinskom zavodu za zaštitu spomenika kulture.

Pored toga, bavi se rep/hip hop/trap muzikom od 2015. godine. Sve numere možete pronaći na youtube kanalima izdavačkih kuća ''Unija TV'', ''IDJ Tunes'', "Klinika'' i "Fuck Your Dreams".

Od 2015. do 2021. godine zabeležila je nastupe na nekim festivalima većih razmera poput ''Kiez Contest'', Berlin – 2019 ili ''Dodji na Amfi'', Amfiteatar,  Niš – 2019.

Takođe, nastupala u klubovima širom Srbije („Apolo dvorana" u Pančevu, „Paradiso, „Hala 6", „MAD Club", „KC LAB" i „Shamrock Bar" u Novom Sadu)

Delila je binu sa mnogim izvođačima iz Srbije i regiona, među kojima su Struka, Fox, Surreal, Spejs Noksi, Prti Bee Gee, ISKAZ, Sky Wikler, Bvana Herbalajzer THC i mnogi drugi.

„SAVE THE DATE!" kaže Micka Lifa i dodaje da jedva čeka svoj prvi nastup u Kuglašu: „Pripremite energiju za topljenje u kardio stilu, jer moji fenomenalni gosti Rcallz Baboon, Kene Beri, Nihil ,XO Rade i ja imamo vrlo uzbudljiv kontent za vas!"

Ulaznice za nastup biće dostupne na ulazu u klub Kuglaš, po ceni od 500 dinara.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..