Koncert Kezaje Džonsa zakazan za 23. septembar na prostoru Rooftop Galerija Beograd se odlaže usled zdravstvene situacije u porodici izvođača. Za karte kupljene elektronski, povraćaj novca se moze izvršiti od danas do 10.10.2021.godine. Zahtev za povraćaj se šalje na mejl  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Za ulaznice kupljene na blagajni, povraćaj novca će biti moguć od 27.09. do 10.10.2021. godine na blagajnama Ticket Vision-a u TC Ušće i Domu omladine. Nov datum koncerta biće naknadno objavljen. Ulaznice od 23.09. će važiti za naredni koncert čiji se datum očekuje uskoro.

U pravom smislu miljenik beogradske publike, kantautor Kezaja Džons (Keziah Jones), održaće koncert u Beogradu 23. septembra od 21 čas u okviru ciklusa koncerata "Urban Sessions", na otvorenom prostoru - „Rooftop Galerija Beograd“. Ulaznice se mogu nabaviti po jedinstvenoj ceni od 1200 dinara, na prodajnim mestima Ticket Vision-a i tickets.rs. Na dan koncerta cena karte će biti  1500 dinara. Koncert organizuje Centar beogradskih festivala (CEBEF). Kezaja je do sada  nekoliko puta gostovao u Beogradu i Srbiji i, kako ističe, voli da dođe u našu zemlju. 

Publika može da očekuje odličnu atmosferu i sjajnu muziku po kojoj je Kezaja poznat širom sveta. Originalni Kezaja svoj muzički stil opisuje kao „Blufank“, koji predstavlja fuziju elemenata bluza i fanka.

Džons je nigerijski kantautor i gitarista i njegovi nigerijski koreni imaju veliki uticaj na stvaranje njegovog originalnog zvuka. Poznat je i po svom posebnom stilu sviranja gitare. Kezaja često ističe da su mu uzori Fela Kuti, Majls Dejvis i Džimi Hendriks. Njegov status kvalitetnog  muzičara potvrđen je već prvim albumom „Blufunk Is a Fact“ sa koga se izdvojio hit "Rhythm Is Love" . Publika širom sveta danas uživa u njegovim nastupima i brojnim hitovima među kojima se izdvajaju „Beautiful Emilie“, „Million Miles From Home“, „My Kinda Girl“....

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..